söndag 29 augusti 2010

En vecka kvar!

Japp, om en vecka hämtar vi hem vår nya lilla familjemedlem! Vi har varit & tittat på valparna två gånger nu & det ska bli så mysigt att bli med hund igen!
Är så nöjd med valet av uppfödare. Vi tycker likadant om det mesta, plus att de är himla trevliga. De gör en massa braiga saker med valparna, allt för att de ska få bra erfarenhetere innan de lämnas till sina nya familjer.

Igår var det kolifejs i Apladalen. Var där vid tio-tiden (lätt bakis efter en natt på stan) för att sätta upp agilitybanan. Vi hade lite uppvisning för barnen som tycker det är himla kul att kolla på alla hundarna. Fast jag tror busstrecken & rusningarna var roligast! Melker kom ner vid tolvtiden & vi kollade in jätteormen Egon, brandbilen & sen red han flera gånger. Han börjar bli modig nu, så mamma fick INTE gå ijämte utan snällt stanna kvar & vänta...

Denna sista hundlediga vecka inleds redan idag med trimmning av liten schnauzer, sen kommmer Hobbe hit imorgon för att bo hos oss då han inte fick följa med till Tunisien... Haha, kan ju vara bra att öva lite innan det blir på riktigt för oss!

Barnen mår prima, Melker är fortfarande väldigt mycket tre år & Malte är bara rolig & superdupersnäll! Härligt!

På fredag bär det av söderut för att hälsa på i Kattarp. Löjligt längesen, med tanke på att det bara tar en dryg timma att köra dit. Ska bli skönt att komma lite hemifrån med. Sen på söndagen kör vi över Halmstad & tar med oss Kiwi hem!

Nä, dax att ta tag i denna soliga söndag!

1 kommentar:

  1. ååh vad spännande..blir fullt upp nu då..fullt hus liksom hehe..

    SvaraRadera