söndag 12 september 2010

Skön skogsdag!

Idag har vi haft sista kurstillfället på kursen vi hade i vintras/våras. Skulle ju ha en spår/sökdag, men det funkade ju inte med all snö... Sen kom det ju lite annat i vägen, som barnafödsel & högsäsong i handelsträdgården, men idag blev det äntligen av!

Kursarna låg på lite olika nivåer, så vi delade upp oss i två grupper. Vi körde "falla-på-spår" & efter det spår med synintryck. Funkade bra för att vara första gången, så alla var nöjda & glada!

Efter korvpaus så gjorde vi lite uppletande för att sen avsluta med ännu ett spår/hund.
Underbara människor & hundar gjorde en underbar dag! Tack alla!

Åkte & hämtade Melker hos farmor & farfar där han varit sen igår. Sen har vi bara myst omkring & haft en snabb påhälsning av min kära bror & delar av hans familj.

Kiwi var med en liten sväng på klubben. Hon tyckte det var mest läskigt med alla hundar & nya människor, så när hon taggat ner lite fick hon åka hem igen. Duktiga pälsboll! Tror bestämt att vi ska inleda möten med "nya hundkompisar" med Yvonnes Tossan. En helstabil, klok dvärgschnauzerdam i sina bästa år. Lugn som en filbunke & väldigt tydlig. Bra & starta med tror jag!

En vecka kvar på Bosses ledighet. Melker börjar på dagis på tisdag, får se hur det går. Det är ju inte direkt så han frågat efter det. Själv tycker jag att det ska bli ganska skönt med vardag & rutiner...

Nä, om man skulle börja göra natten. Malte ska ha lite käk & den fyrbenta ska kissa lite med.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar